Wouter Serdijn nieuw lid Wetenschappelijke Raad Medical Delta

19 februari 2019 door Webredactie

Het bestuur van Medical Delta heeft Wouter Serdijn op 7 februari benoemd tot lid van de Wetenschappelijke Raad van Medical Delta. De Wetenschappelijke Raad heeft een belangrijke taak in het realiseren van de doelstelling ‘Technologische oplossingen voor duurzame zorg; Van Molecuul tot Toepassing’. De raad telt 26 leden en is sinds eind 2018 actief.

Als lid heeft Wouter Serdijn de taak om bij te dragen aan het creëren van het wetenschappelijk programma en daarmee aan de visie van Medical Delta. Hij helpt mede vorm te geven aan onderzoeksprogramma’s en zal als ambassadeur optreden. Serdijn: “Met diverse langlopende samenwerkingen met zowel het ErasmusMC en het LUMC waren EWI en mijn sectie Bioelectronics al ‘Medical Delta’ vanaf het eerste uur. Niet zo verwonderlijk, want het behouden en terugwinnen van 100% gezondheid gerelateerde kwaliteit van leven vraagt steeds vaker micro-elektronische ondersteuning. Deze ondersteuning is belangrijk, zowel voor het begrijpen van de menselijke fysiologie en het menselijk gedrag als voor het betrouwbaar stellen van een diagnose, voor het nauwkeurig en ongestoord monitoren en voor een succesvolle persoonlijke behandeling. Ik denk dat dit goed aansluit bij de missie van Medical Delta en ik draag namens EWI graag een steentje bij.”

Medical Delta is een netwerk van life sciences, gezondheids- en technologie-organisaties. Gevestigd in de Nederlandse Rijndeltaregio bundelen zij een brede kennis en ervaring en fungeren als katalysator voor innovatie en samenwerking op het gebied van gezondheid.

Leave a Reply